Η Cretacon ιδρύθηκε το 1968 στα Χανιά Κρήτης και δραστηριοποιείται σε ολόκληρο το φάσμα της οικοδομικής βιομηχανίας τόσο στον Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό τομέα.

Απο το 1992 στα πλαίσια ανάπτυξης των υπηρεσιών της, η εταιρία δημιούργησε το εμπορικό της τμήμα με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία βιομηχανικών ειδών, δομικών, ηλεκτρολογικών και υδραυλικών υλικών, προϊόντα ψύξης-θέρμανσης, είδη υγιεινής και πλακίδια.

Η προσωπική εμπειρία και επίβλεψη των υπεύθυνων του καταστήματος και των συνεργατών τους σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό της, εγγυάται την ιδανικότερη επίλυση των προβλημάτων των πελατών, για κάθε περίπτωση.

Στα 47 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας γεγονός που αποτέλεσε και τον καταλύτη της ανάπτυξής μας.

Βασικός μας στόχος παραμένει η διατήρηση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό, τις υπηρεσίες αλλά και έργα μας θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.cretacon.gr .