ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μέσω ACS Courier:
Η αποστολή με courier γίνεται συνήθως την επόμενη εργασίμη μέρα από την μέρα που κάνετε την παραγγελία σας. Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται ανάλογα με τα κιλά του δέματος και σύμφωνα με τον παρακάτω τιμοκατάλογο της ACS. Εμείς φροντίζουμε να σας , ενημερώνουμε για το τελικό κόστος αποστολής αποστέλλοντας e-mail εάν το κόστος αποστολής είναι διαφορετικό μια μέρα πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή). Σε περιοχές εντός πόλης υπάρχει και η δυνατότητα παράδοσης για Σάββατο με επιπλέον χρέωση 2.50€.

Τιμοκατάλογος ACS

ΥΠΗΡΕΣΙΑ 2 ΚΙΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟ
ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ 2,24€ 0,75
ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 3,48€ 0,87
ΧΕΡΣΑΙΟΙ 3,48€ 1,00
ΝΗΣΙΑ 3,48€ 1,24€
ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ 10,55€ 3,48€

 

(Δείτε εδώ αν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτος προορισμός. Σε περίπτωση που η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτος προορισμός η παραγγελία σας θα αποστέλνεται στο κοντινότερο κατάστημα ACS. Διαφορετικά αν επιθυμείτε με να παραδοθεί στην πόρτα σας αυτό θα επιβαρύνεστε επιπλέον χρέωση σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα.)

Χρέωση όγκου:
Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναερίων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, (περιπτώσεις ελαφριών και συγχρόνως πολύ ογκώδη δεμάτων), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις τους δέματος και διαιρώντας δια 5.000 Ογκομετρικό βάρος (σε κιλά) = (μήκος) Χ (πλάτος) Χ (ύψος) σε εκατοστά δια 5.000 .

 

Μέσω μεταφορικής εταιρίας:
Οι μεγάλες σε όγκο και βάρος παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
Στα ογκώδη δέματα μετράει το ογκομετρικό βάρος. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα σας ενημερώνουμε για τυχών επιπλέον χρεώσεις για τέτοιου είδους παραγγελίες.

Μέσω δικού μας μεταφορικού μέσου (ισχύει μόνο για τα Χανία και για παραγγελίες άνω των 200€):
Εαν είστε κάτοικος της πόλης των Χανίων σας παραδίδουμε τη παραγγελία σας στο χώρο σας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Παραλαβή από το κατάστημα μας:
Μπορειτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας απευθείας, στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή:
Πληρώνεται με μετρητά το σύνολο της παραγγελίας σας τον courier της μεταφορικής. Το κόστος της υπηρεσίας αυτή ε’ιναι 3,00 ευρώ. Για τις αποστολές εντός Χανίων η αντικαταβολή δεν χρεώνεται.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Κάνεται κατάθεση το ποσό της παραγγελίας σας σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας:

  • Alpha Bank – Αριθμός λογαριασμού: 6600 6600 0200 2018 755 , ΙΒΑΝ: GR12 0140 6600 6600 0200 2018 755
  • Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ – Αριθμός λογαριασμού:5620 0065 6210 7457 666 , ΙΒΑΝ: GR71 0171 5620 0065 6210 7457 666

Όταν κάνετε την κατάθεση σας η παραγγελία σας θα προχωρήσει μόνο όταν το ποσό εμφανιστεί στο λογαριασμό μας. Για να επιταχύνετε τη διαδικασία αυτή μπορείτε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεση στο email [email protected] με θέμα το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας.

Πιστωτικη κάρτα:
Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας σας απευθείας με την πιστωτικής σας κάρτας μέσω τους ασφαλούς συστήματος συναλλαγών της Alpha Bank. Υποστηρίζονται όλες οι κάρτες VISA, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, MASTERCARD και DINERS.

Πληρωμή στο κατάστημα μας:
Πληρώνεται το ποσό της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας. Ισχύει μόνο για τις παραγγελίες που επιλέγετε να τις παραλάβετε από εκεί.